Here we go again! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Loes en Robin - WaarBenJij.nu Here we go again! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Loes en Robin - WaarBenJij.nu

Here we go again!

Blijf op de hoogte en volg Loes en Robin

23 Augustus 2013 | Nederland, Breda

Hallo allemaal,

Na onze rondreis door Zuidoost-Azië wisten we een ding zeker: dit wilden we nog een keer meemaken. Nu, drie jaar later, is het dan zover. Op 1 september zal de vertrouwde backpack weer worden omgeslagen. In een periode van vier maanden zullen we de Verenigde Staten, Frans-Polynesië, Nieuw-Zeeland en Japan aandoen, om op 30 december weer terug te keren op Nederlandse bodem.

Daarmee is het avontuur echter niet afgelopen. Integendeel. We verwachten namelijk medio februari 2014 een nieuw gezinslid te mogen verwelkomen, hetgeen de reis een bijzondere extra lading geeft.
We kijken erg uit naar de tijd die komen gaat. Maximaal genieten op een rustig tempo en voor het laatst echt met z’n tweetjes.

Traditiegetrouw zullen we onze belevenissen optekenen op deze site, die inmiddels net zo vertrouwd is geworden als de eerdergenoemde backpack...

Uiteraard blijven we graag op de hoogte van het reilen en zeilen in Nederland, dus reacties zijn meer dan welkom.

Loes & Robin

• 23 Augustus 2013 - 09:18

Tamara:

Wow! Allereerst van harte gefeliciteerd! En wat een fantastische reis gaan jullie weer maken. Tikkeltje jaloers maken jullie me hiermee. Geniet van ieder moment! X

• 23 Augustus 2013 - 11:48

Tante Toos:

Hallo Loesje en Robin,
    Bijna is het weer zover, jullie gaan weer een schitterende reis maken!!!!
    Natuurlijk ga ik weer genieten van jullie reisverslag, gevoelsmatig reis ik een beetje mee met jullie.
    Ik hoop dat het een mooie speciale reis gaat worden, waar jullie met volle teugen van kunnen genieten!

Heel veel liefs, tante Toos. xxx

• 23 Augustus 2013 - 12:25

Tante Lia En Jan:

Hoi Loesje en Robin

Het begin is dus gemaakt.
    We kunnen weer meereizen met jullie.
    Hopelijk gaat alles naar wens gebeuren.
    En het is niet helemaal meer met zijn tweetjes reizen he?
    Geniet er maar met volle teugen van.
    En komen jullie maar gezond en wel op 30 december terug.

Groetjes en liefs van Jan en mij.
    Tamnte Lia

• 23 Augustus 2013 - 22:17

Remi Doomernik:

Wat een goed nieuws allemaal! Van harte gefeliciteerd! En ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen.
    Liefs,
    remi

• 25 Augustus 2013 - 19:03

Fam.van Tilburg:

Na een geslaagde "hello World" party nog 1 week te gaan,
    voordat er richting schiphol gereden wordt.
    Aan de voorbereiding zal het niet liggen, jullie zijn er klaar voor.
    Wij wensen jullie dan ook een onvergetelijke en mooie reis toe.
    In gedachten zijn we erbij hoor,

veel liefs Pa en Mam

• 27 Augustus 2013 - 10:51

Boschman-olde Hanhof:

nog effe en dan gaan jullie de wijde wereld in.en heel bijzonder,jullie kindje maakt al 'n wereldreis samen met ouders! mooie start in baby's nieuwe belevenissen ! ;de grijze alvast in voorbereiding ,z
    in zijn nieuwe functie, de grijze beschermer"' baasjes leven mee met deze speciale reis ! liefs mam en mario en sep

• 30 Augustus 2013 - 14:24

Maria Vingerhoets:

Hoi Robin, ik ben niet meer op je afscheidsborrel van de bank geweest ivm vakantie maar ik wl jullie een hele goede reis toewensen. Ik zal je missen echt waar!! Maar zoals je weet houd ik de vinger aan de pols en kom ik volgend jaar naar Breda op de muisjes. Zorg goed voor Loes en pas goed op jezelf!
    Doeii Maria

• 10 September 2013 - 12:28

RFW:

Hi Loes en Robins, Als het goed is zijn jullie op dit moment in America, San Francisco als ik het juist heb.
    Een mooie reis voor de boeg en een bijzonder vooruitzicht, als jullie weer terug komen.
    Ik ben erg beniewd wat jullie allemaal uitspoken ;)
    Geniet ze in America en hele mooie ervaringen, plezier en geluk gewenst!!
    Groeten uit The Haque, Ten R

• 12 September 2013 - 13:52

Roos :

Wat een spannend allemaal. Jullie reizen nu niet met z'n tweeen maar met zijn drieen. Het is jullie van harte gegund! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!! Have fun!

• 25 November 2013 - 08:24

Britte:

Wow Robin, wat cool!! Heerlijk om je tas te pakken en gewoon te gaan.
    Ook gefeliciteerd met de zwangerschap en heel veel plezier samen!
    Gr. Britte